HansKleurKlein.jpg

Over Hans 

Hans Roggen is al bijna 25 jaar zelfstandig werkzaam als fotograaf. Oorspronkelijk voornamelijk als fotojournalist voor het Utrechts Nieuwsblad en later het AD, maar de afgelopen jaren heeft hij meer en meer de transformatie naar all-round fotograaf gemaakt. Hij werkt nu veel voor ministeries zoals dat van Algemene Zaken, Defensie, Onderwijs, Economische Zaken, Infrastructuur en Milieu en een heel aantal daaraan hangende rijksdiensten. Hij werkt ook voor gemeentes en andere overheidsinstellingen. Zo heeft hij onder andere een boek voor de brandweer van Amsterdam en een boek voor Waternet, 'De Watercanon van Amsterdam' gemaakt.

Daarnaast werkt hij voor een aantal architecten en ontwerpers van grote beursstands van bedrijven als Sony, Epson en HP in binnen- en buitenland. Verder werkt hij voor de magazines van twee onderwijsorganisaties en verzorgt hij een groot deel van de fotografie van het Concertgebouw.

Hans: "Het grootste compliment dat ik van een klant kan krijgen is als ze zeggen dat ze door mijn foto’s een andere kijk op bijvoorbeeld hun bedrijf of zichzelf hebben gekregen. Dat ze zeggen dat ze nog nooit hebben gezien wat ik heb gefotografeerd. Dat is denk ik mijn sterke punt en op die manier probeer ik niet alleen iets vast te leggen, maar vooral ook iets toe te voegen.

Van de meeste foto's in het portfolio zijn afdrukken te bestellen. Neem gerust contact op voor meer informatie.